Veelgestelde vragen

Content

Als je vraag of antwoord hier niet tussen staat dan kun je contact opnemen via de contact pagina.

Welke vakken bieden jullie nu aan, en voor welke universiteiten?
Momenteel bieden we voor de studie Rechten voor alle universiteiten een studieprogramma aan wat aansluit bij de respectievelijke programma's. Voor eerstejaars vakken is ons aanbod al bijna compleet, maar voor tweede- en derdejaars studenten missen we nog een aantal vakken

Is er ook studiemateriaal voor HBO rechten?
We hebben op dit moment helaas nog geen vakken voor de HBO-rechten studie. Wel kun je kijken of het materiaal van universiteiten aansluit bij jouw curriculum.

Ik zie geen studiemateriaal voor mijn vak, klopt dat?
We hebben helaas nog niet alle vakken van alle universiteiten gedigitalliseerd, maar zijn daar wel druk mee bezig

Ik heb een inhoudelijke vraag over de stof, waar kan ik die stellen?
Onder elke vraag in StudyTube heb je de mogelijkheid om een vraag te stellen als iets nog onduidelijk is, of je het er niet mee eens bent. Andere studenten kunnen jouw vraag zien en beantwoorden, maar ook inhoudsexperts van StudyTube en docenten kunnen je vraag beantwoorden.

Zijn alle arresten bij jullie online beschikbaar?
Onze docenten hebben meer dan 600 van de belangrijkste arresten samengevat. Van ieder arrest in onze database hebben we voor jou de feiten, de rechtsvraag, de rechtsregel, relevante artikelen en gerelateerde jurisprudentie.

Ik heb een fout ontdekt in de stof, wat kan ik hier het beste mee doen?
Onder elke vraag in StudyTube heb je de mogelijkheid om de vraag te "flaggen". Als je dit doet, kun je aangeven of het een feitelijke fout is, of een grammaticale of spellingsfout. Wij ontvangen hiervan bericht en zullen je feedback gebruiken om de stof te verbeteren.