Veelgestelde vragen

Abonnement

Als je vraag of antwoord hier niet tussen staat dan kun je contact opnemen via de contact pagina.

Lopen de abonnementen per kalendermaand of per 30 dagen?
Abonnementen lopen per 30 dagen. Je hoeft dus niet te wachten tot het eind van de maand om je te abonneren.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?
Het opzeggen van je abonnement kan heel gemakkelijk. Ga naar Instellingen -> Abonnementen en selecteer 'abonnement opzeggen'. In de maand augustus zal er in verband met de vakantieperiode bij niemand geld worden afgeschreven. Wanneer je in september gewoon weer gebruik wilt maken van StudyTube kun je jouw account ook gewoon door laten lopen.

Wanneer kan ik mijn abonnement uiterlijk beëindigen?
Wanneer je een abonnement afsluit loopt deze voor één maand. Wanneer je een abonnement voor één maand wenst af te sluiten, moet je het abonnement weer opzeggen voordat de volgende maand begint. Wanneer de maand begint hangt af van het moment van upgraden. Bijvoorbeeld: 
Als je op 20 juni een abonnement hebt afgesloten, moet je deze voor 20 juli weer stopzetten. Op deze manier wordt maar éénmalig het bedrag van €9,99 afgeschreven.

Loopt een abonnement automatisch door, of moet ik me per maand opnieuw inschrijven?
Wij laten jouw Studytube abonnement gewoon doorlopen. De betaling gaat per maand, en de datum op het afschrift geeft aan tot wanneer je betaald hebt. Je kunt dus blijven oefenen voor al je herkansingen en al je toetsen. Ook in de zomervakantie hoef je niets te doen. In augustus zijn er geen tentamens, en er wordt in die periode ook geen abonnementsgeld afgeschreven. Vanaf 1 september hebben wij weer alle vakken klaarstaan om te beginnen met het volgende jaar. Je kunt dus gewoon blijven oefenen.