Indicatie startsalaris: €3588,- per maand

Aantal medewerkers: Nederland: 550 medewerkers waarvan 280 juristen

Aantal medewerkers Internationaal: 25 medewerkers waarvan 15 juristen

Aantal vakantiedagen: 26.5

Aantal vakantiedagen: 26.5

Arbeidsvoorwaarden: Telefoon, NS Business card

Vestiging: Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, New York

Bedrijfscultuur: No-nonsense

Opleidingsmogelijkheden: Houthoff Trainee Programma, Law Firm School

Kalender

26
Jun
2015

Sollicitatiedag | Houthoff Buruma, Amsterdam


1-3
Jul
2015

Jong Hout Masterclass 2015 | Houthoff Buruma


10
Jul
2015

Sollicitatiedag | Houthoff Buruma, Rotterdam


27
Jul
2015

Sollicitatiedag | Houthoff Buruma, Amsterdam


7
Aug
2015

Sollicitatiedag | Houthoff Buruma, Rotterdam


21
Aug
2015

Sollicitatiedag | Houthoff Buruma, Amsterdam


Onze recruitmentagenda is te vinden op: werkenbijhouthoff.com/index.php?id=46.

Houthoff Buruma is één van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Circa driehonderd hooggekwalificeerde specialisten leveren maatwerk aan ondernemingen en organisaties die streven naar excellente prestaties. Als onafhankelijk advocatenkantoor opereert Houthoff Buruma internationaal in het topsegment van de markt. Wij hebben kantoren in Londen, Brussel en New York, wat directe toegang biedt tot de internationale financiële wereld en Europese instellingen. Ook werken wij nauw samen met toonaangevende kantoren in belangrijke economische centra.

Als startende jurist heb je bij Houthoff Buruma veel mogelijkheden om een uitdagende carrière op te bouwen die bij jou past. Hoe ver je loopbaan reikt, heb je zelf in de hand. Beschik je over het talent, de ambitie en de werklust om de top te bereiken? Dan ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren. Er is volop ruimte voor eigen initia­tieven en persoonlijke ontwikkeling.

Comming soon

Korte omschrijving: Een studentstage is bij uitstek de manier om ons kantoor beter te nnen. JE maakt niet alleen kennis met de dagelijkse praktijk, maar je ontmoet ook de mensen achter Houthoff Buruma. Daarnaast krijg je een goed beeld van het werken bij een topkantoor.

Hoogte vergoeding: €800,- per maand

Scriptie mogelijkheden: Voor studenten die een goede stage hebben gelopen

Stage plekken: 108 per jaar verdeeld over Amsterdam, Rotterdam en Brussel

Procedure: Solliciteren via werkenbijhouthoff, eerst briefselectie daarna gesprek

Korte omschrijving: Wij zijn op zoek naar startende advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten die in staat zijn juridische excellentie te koppelen aan nuchterheid, visie en creativiteit. Vanzelfsprekend heb jij een (bijna) afgeronde studie Nederlands recht, notarieel recht of fiscale economie.

Vacatures: Voor goede mensen is altijd plek

Procedure: Solliciteren in één dag! Bij Houthoff Buruma weet je na één dag solliciteren of je bent aangenomen. Er worden twee sollicitatiedagen per maand georganiseerd. Wil je weten wanneer de eerstvolgende sollicitatiedag gepland staat? Ga dan naar onze Agenda.

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en wil je graag op informele wijze kennismaken met juristen van Houthoff Buruma? Neem dan contact op met onze recruiters. Zij kunnen een kennismakingslunch arrangeren met twee kantoorgenoten die werkzaam zijn binnen één van de praktijkgebieden waarin jij geïnteresseerd bent.