“Together we are Clifford Chance”

Bezoek online

Indicatie startsalaris: _

Aantal medewerkers Nederland: 320 medewerkers, waarvan 154 advocaten, notarissen en fiscalisten

Aantal vakantiedagen: 25

Vestiging: 36 kantoren in 26 landen

Bedrijfscultuur: Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer, open en informeel en de beste opleiding via de Law Firm School en The Academy. Je vindt ons in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd opleiden tot een advocaat van wereldniveau.

Opleidingsmogelijkheden: The Academy en Law firm school

Kalender

Wij komen graag in contact met ambitieuze studenten die zich willen oriënteren op de carrièremogelijkheden binnen ons kantoor. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten om met studenten in contact te komen die zich willen oriënteren op de carrièremogelijkheden binnen ons kantoor. Naast de punten op de agenda selecteren wij studenten om deel te nemen aan ons internationale zomerprogramma de European Summer Scheme en bieden wij studenten de kans om tijdens een student-stage in 8 weken de internationale advocatuur te ontdekken in al haar facetten.

2
Feb
2015

Legal Lunch Lounge


13
Feb
2015

Bid Groningen


4
Feb
2015

Kantoorbezoek USC


10
Feb
2015

Kantoorbezoek SGOR


26
Feb
2015

Kantoorbezoek Mordenate


19
Feb
2015

Meesterweek/Recruitmentdag Rotterdam


2
Maar
2015

Legal Lunch Lounge


3
Maar
2015

Recruitment diner Diephuis


5
Maar
2015

Jurist en Bedrijf Maastricht


11
Maar
2015

Kantoorbezoek UUMUN


20
Maar
2015

NJC juristen Congres


6
Apr
2015

Legal Lunch Lounge


24
Apr
2015

Jurist en Werk


6
Mei
2015

Legal Lunch Lounge


6-8
Mei
2015

Select Class


28
Mei
2015

ORD, kantoorbezoek


Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3400 advocaten verspreid over 36 kantoren in 26 landen. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 154 advocaten, notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. We streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we over de secties Finance & Capital Markets, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat.

Katja Busuladzic, student-stagiair Corporate:

“Als student-stagiair kreeg ik de kans een tijdje mee te draaien in de internationale praktijk van Clifford Chance. In de twee maanden dat ik stage liep op de sectie Corporate werkte ik aan verschillende opdrachten die mij hielpen een beter beeld te krijgen bij de advocatuur en de transactiepraktijk. Hierbij werd ik goed begeleid en merkte ik dat iedereen zijn best deed om mij bij zoveel mogelijk zaken te betrekken. Ik vond het heel leuk om al tijdens mijn studie in contact te komen met enthousiaste en ervaren advocaten die op hoogstaand juridisch niveau werken. Doordat er altijd ruimte was voor duidelijke uitleg en feedback, heb ik dan ook veel geleerd. Niet alleen beviel het werk dat ik kreeg goed, hetzelfde geldt voor de sfeer op kantoor. Deuren staan altijd open en vragen kunnen altijd worden gesteld. Hierdoor kreeg ik ook een beeld van de andere secties en het kantoor als geheel. Kortom, ik kijk terug op een hele leuke en leerzame tijd!”

Stages: trainingsprogramma dat ze niet alleen een basis biedt voor de Nederlandse rechtspraktijk, maar ook voor bijvoorbeeld de grensoverschrijdende transacties. Veel van de trainingen vinden verspreid over Europa plaats, waardoor je regelmatig enkele dagen in het buitenland verblijft en buitenlandse kantoorgenoten ontmoet met wie in de praktijk veel wordt samengewerkt. Clifford Chance is per 1 september aangesloten bij de Law Firm School.

Vergoeding: De student-stagevergoeding bedraagt EUR 750 bruto per maand (100% fulltime). Tevens worden je reiskosten (op basis van openbaar vervoer tweede klas) vergoed, als je geen OV-jaarkaart hebt. Voor studenten die van ver komen hebben we tevens een woonkostenvergoeding.

Solliciteren: Heb jij interesse in een afwisselende stage bij een internationaal topadvocatenkantoor? Dan ontvangen we graag je motivatie, voorzien van je curriculum vitae, een overzicht van je studieresultaten en je eindexamenresultaten van de middelbare school. Tevens kun je eventuele getuigschriften, stagebeoordelingen en referenties bijvoegen. Geef daarbij aan naar welke sectie(s) je voorkeur uitgaat en in welke periode je stage wilt lopen, zodat we hieraan zo goed mogelijk tegemoet kunnen komen. Op basis van je sollicitatie word je uitgenodigd voor een interview. Tijdens dit interview spreek je eerst met recruitment en daarna met twee advocaat-medewerkers van de door jou aangegeven sectie(s). Na dit interview bieden we je al dan niet een stage aan op ons kantoor.

Word advocaat-stagiaire bij Clifford Chance

Wil je ook bij de top van de internationale advocatuur horen? Word dan advocaat-stagiaire bij Clifford Chance, één van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld.

Werken bij Clifford Chance betekent op scherp staan om het beste uit jezelf te halen, jezelf continu uitdagen en met niet minder dan het beste tevreden zijn. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat daarbij centraal binnen onze wereldwijde organisatie. Je wordt opgeleid tot meer dan alleen advocaat. En daar helpen we je bij. Sinds 2000 beschikken wij over ons eigen internationale opleidingsinstituut: The Clifford Chance Academy. The Academy verzorgt wereldwijd inhoudelijke en competentiegerichte trainingen. Onze medewerkers hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma dat ze niet alleen een basis biedt voor de Nederlandse rechtspraktijk, maar ook voor bijvoorbeeld de grensoverschrijdende transacties. Veel van de trainingen vinden verspreid over Europa plaats, waardoor je regelmatig enkele dagen in het buitenland verblijft en buitenlandse kantoorgenoten ontmoet met wie in de praktijk veel wordt samengewerkt. Clifford Chance is per 1 september aangesloten bij de Law Firm School.

Ontdek Clifford Chance

Wil jij kennismaken met Clifford Chance? Er zijn verschillende mogelijkheden om tijdens je studie kennis te maken met Clifford Chance. Je kunt ons ontmoeten tijdens de vele inhouse en outhouse evenementen, je inschrijven voor de Select Class of een student- of scriptiestage bij Clifford Chance lopen.

Neem voor meer informatie contact op nemen met Claire Ramaker ( Recruitment manager) of Mirjam van der Vliet ( Recruiter) via:
E-mail: recruitment@cliffordchance.com
Telefoon: 020-7119577
www.ontdekcliffordchance.nl