“Ahead of the curve”
“Commercial pragmatists”
“Passionately global”
“Culture of friendship”

Indicatie startsalaris: €3468

Aantal medewerkers Nederland: 300

Aantal fee earners wereldwijd: 5.600

Aantal medewerkers Internationaal: 11.000

Aantal vakantiedagen: 25 dagen

Arbeidsvoorwaarden: iPad, laptop & iPhone 6. Gratis gebruik van de fitness faciliteiten. En nog heel veel meer!

Vestigingen: 77

Bedrijfscultuur: Werken op topniveau, terwijl je ondertussen zeeën van vrije tijd hebt is een onmogelijke combinatie. Wie bij een toonaangevend advocatenkantoor werkt, investeert in zichzelf. En daarvoor moet je keuzes maken. Dat wil niet zeggen dat je dan geen sociaal leven meer hebt. We zouden haast zeggen: integendeel. Je ontmoet bij ons bijzondere mensen en je begeeft je in een interessante wereld. Na een enerverende dag bij Baker & McKenzie is de ontspanning des te groter en verdiend.

Opleidingsmogelijkheden: Baker & McKenzie neemt deel aan het programma van de Law Firm School. Snel en effectief verwerf je de kennis die je nog nodig hebt om volwaardig in deze unieke praktijk mee te draaien. Echter, niet alleen vaktechnische ontwikkeling, maar ook persoonlijke en commerciële skills plus zaken als leiderschap zijn belangrijk voor een goede advocaat, fiscalist of kandidaat-notaris. Hiervoor heeft Baker & McKenzie een eigen opleidingsprogramma: The Baker Academy. Zo ontwikkel jij je tot een allround professional die ook buiten het wetboek denkt.

Kalender

12, 13
Mei
2015

Corporate & Banking Course.

Wil je weten wat het betekent om je te begeven in de wereld van complexe, multidisciplinaire en internationale projecten? Meld je dan nu aan voor de Corporate & Banking Course van Baker & McKenzie op 12 en 13 mei 2015 en laat zien hoe jij snel tot de kern van de zaak komt.

Tijdens deze tweedaagse Baker Session ervaar je wat werken op topniveau inhoudt. Je gaat aan de slag met een uitdagende real life business case. Na een enerverende dag volgt uiteraard welverdiende ontspanning inclusief een overnachting in een stijlvol hotel downtown Amsterdam.

Baker & McKenzie is een advocatenkantoor met grensoverschrijdende advocatuur. Als je bij ons werkt merk je dat ook. Vanuit kantoor Amsterdam werk je volgens het Nederlands recht, samen met collega’s in andere landen. Je stapt niet wekelijks in het vliegtuig, wel spreek of mail je regelmatig met collega’s over de hele wereld. Je gaat naar internationale bijeenkomsten, waar je bouwt aan je netwerk van buitenlandse jaargenoten en collega’s. Ook kun je internationale werkervaring op doen: voor een periode van enkele weken tot een jaar kun je gaan werken bij een buitenlandse vestiging van Baker & McKenzie.

Baker & McKenzie biedt klanten een geïntegreerde aanpak. Dat betekent dat wij alle expertise in huis hebben: zowel civiel, fiscaal en notarieel. Als jij bij Baker & McKenzie gaat werken, werk je dus ook veel samen met de andere praktijkgroepen. Zo leer je van elkaar en kun je cliënten integraal begeleiden en het beste advies geven.

Zijn wij op zoek naar jou? Bekijk onze actuele vacatures op www.werkenbijbaker.nl

Coming soon

Korte omschrijving: Wij bieden studenten verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons kantoor, de praktijk, onze mensen en de sfeer aan de Amsterdamse Zuidas. Zo kun je natuurlijk bij ons student-stage lopen, maar ook kun je een bezoek brengen met je studievereniging.

Hoogte vergoeding: 25 euro per dag

Scriptie mogelijkheden: Daar zijn mogelijkheden voor.

Stage plekken: Gedurende het hele jaar hebben wij op al onze secties plek om stage te lopen. Neem hiervoor contact op met een van onze recruiters.

Procedure: De procedure bij Baker & McKenzie bestaat uit een gesprek met een van de recruiters en voor starters een capaciteitentest. Daarna volgen gesprekken met de sectie (partners en/of medewerkers) en een hiring partner. Voor juristen maakt ook een assessment deel uit van de procedure. Wij verifiëren je persoonsgegevens, opleiding en werkervaring bij een derde, onafhankelijke partij.

Procedure: De procedure bij Baker & McKenzie bestaat uit een gesprek met een van de recruiters en voor starters een capaciteitentest. Daarna volgen gesprekken met de sectie (partners en/of medewerkers) en een hiring partner. Voor juristen maakt ook een assessment deel uit van de procedure. Wij verifiëren je persoonsgegevens, opleiding en werkervaring bij een derde, onafhankelijke partij.

www.werkenbijbaker.nl/events/ Verwijzing -> Wil je graag een keer kennis maken met Baker & McKenzie? Neem dan een kijkje op onze website voor de actuele events.