“Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen we dat bij AKD.”

Bezoek online

Indicatie startsalaris: € 2.989,- bruto per maand exclusief overige regelingen

Aantal medewerkers Nederland: 380

Aantal medewerkers Internationaal: 20

Aantal vakantiedagen: 25

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Vestiging: Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven en Rotterdam

Bedrijfscultuur: Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak

Opleidingsmogelijkheden: Ontwikkeling vinden we enorm belangrijk. Ons eigen opleidingshuis AKDMY biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen, voor maximale ondersteuning van jouw professionele en persoonlijke groei.

Kalender

12
Mei

Careerevent BOS


13
Mei

STEP Inhousedag


22
Mei

Lunch mee met AKD Rotterdam


29
Mei

Bluedays 2015


Bij AKD werk je nauw samen met cliënten. Je verdiept je graag in hun wereld, zodat je de best mogelijke oplossing kunt bieden. Dat vind je leuk, jouw grenzen eindigen niet bij de rand van je bureau. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s én cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Je houdt van uitdaging, aanpakken en een steile leercurve. Verhoogde hartslag? Dan maken we graag kennis met jou.

AKD is een van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Nederland. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten en notarissen. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak.

Persoonlijkheid weegt bij ons net zo zwaar als vakkundigheid. We geloven niet zo in het stereotype, eenvormige beeld van de advocaat of notaris. Als je veel verschillende cliënten hebt, moet je veel verschillende disciplines en persoonlijkheden in huis hebben. Bij AKD omarmen we juist een eigen stijl. Zo doen we dat bij AKD.

Korte omschrijving: Leer ons kantoor in de dagelijkse praktijk kennen. Je wordt overal bij betrokken. En ontdekt welke disciplines je aanspreken. Daarnaast is een studentstage een goede gelegenheid om jouw opgedane theorie in de praktijk te toetsen.

Scriptie mogelijkheden: We bieden je na een geslaagde studentstage bij AKD graag de ruimte om je scriptie bij ons te schrijven. Een eigen werkplek, begeleider en al onze faciliteiten staan tot je beschikking.

Stage plekken: Op alle secties op alle vestigingen (op een Nederlandse vestiging 2 maanden, in Brussel 3 maanden)

Procedure: Wil je graag als studentstagiaire aan de slag bij AKD? Maak dan een keuze uit een van onze vestigingen en vul het betreffende aanvraagformulier voor een studentstage in. Vergeet in je motivatie niet te vermelden in welke periode je graag stage wil lopen. Na positieve beoordeling van jouw aanvraag op basis van de ingestuurde stukken, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek met de recruiter en een studentstagecoördinator.

Studenten

Korte omschrijving: Als starter kies je bewust voor een Top 5-kantoor. Jouw frisse blik geeft de cliënt vaak een andere kijk op de zaak en je vecht graag voor jouw ideeën. Je hebt een uitgesproken mening, ook als het spannend wordt. Je houdt van aanpakken, no-nonsense en een steile leercurve. Sta je op scherp? Bel met Evelien of Thaira op 088 253 53 86 of mail naar recruitment@akd.nl. Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.

Vacatures: Starters

Procedure: De sollicitatieprocedure voor advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen bestaat uit meerdere rondes. Na elke ronde hoor je van ons of je doorgaat naar de volgende ronde.

  1. Selectie door de recruiter op basis van de sollicitatiestukken
  2. Selectiegesprek met de recruiter
  3. Assessment op kantoor
  4. Eerste selectiegesprek met partners
  5. Tweede selectiegesprek met partners
  6. Arbeidsvoorwaardengesprek met de HR adviseur van de betreffende vestiging

Opleidingen: AKDMY

Starters

Meer weten over AKD, waar je ons kunt ontmoeten, vacatures of stageplaatsen? Stel ons je vraag.

Contact